2014-07-16 09:09:28• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlan vendége lehet ma

Napi horoszkóp július 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az ingatlanjával kapcsolatos pénzügyei kedvező fordulatot vehetnek. Ne legyen rest mielőbb a szükséges papírmunkákat is rendezni ez ügyben. Egy ügyvéd, jogász barátjától ma jó tanácsokat kaphat a hogyanra vonatkozóan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma inkább ne végezzen semmilyen munkát: félő, hogy az érte járó bérezést, jutalmat nem fogja megkapni. Hacsak nem valamilyen karitatív tevékenységet folytat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hiába minden, ha szabadságon van, ha nem, még mindig a munka rabjának érezheti magát. Részben magának is köszönheti ezt, különösen akkor, ha ön vezető beosztású. Jobban meg kellene bíznia a beosztottaiban!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon sziporkázó: szellemi képességei átlagon felettinek mondhatók. A mai napon ennek hasznát veheti, akár keresztrejtvényfejtéssel, akár komolyabb szellemi erőpróbával. Az alkotás is könnyebben megy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ami a szívén, az a száján: őszinte véleményével ma könnyen megbánthat valakit. Ne is titkolja, hogy valójában ez is a célja. Valaki már nagyon a begyében van, és úgy tűnik, önön kívül senki nincs, aki végre szembesítené önmagával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Szerelmi életében ma inkább az elfogadó, szeretetteljes, őszinte beszélgetés kerül előtérbe. A testi szerelem is csak akkor igazán szép, ha a lelki kapcsolódás már teljes. Legyen hát türelmes, és intse türelemre a kedvesét is. Lassítson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Figyeljen az egészségi állapotára! Nemcsak a szervezetében, de a lakókörnyezetében is szükség lehet apróbb javítgatásokra. Mindkét esetben igaz, hogy amit most kevés odafigyeléssel megtehet, az később nagy bajjá nőheti ki magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát a végén. Hangsúlyozza, hogy a döntés és felelősség nem az öné!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy telefonhívás ma sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveit, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életének. Legyen nyitott a lehetőségekre!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hangulata ma igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon áll hozzá, és ezzel sajnos híján van az elfogulatlanságnak. Azért, mert valaki nem szimpatikus önnek, még nem jelenti azt, hogy nem lehet éppen a hasznára önnek, vagy másnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Szeretne komoly anyagi hátteret teremteni, de még nemigen tudja, hogy hogyan is fogjon hozzá. Jól teszi, ha ma a nyakába veszi a várost, felkeresi barátait, és távolabbi ismerőseit. Segíthetnek önnek az ötletelésben, sőt, konkrét lehetőséget is találhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Váratlan vendége lehet ma: jól teszi, ha hazafelé vesz valami kis vendégváró csemegét. Ha pedig szeretné elkerülni a kellemetlen meglepetést, legjobb, ha maga hív fel valakit magához hirtelen. Olyat, akit szeret is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: